Outreach Israël 2020

Nog te gaan

In 2020 organiseert AIA opnieuw een geweldige sportoutreach in het bruisende Tel Aviv. Door verschillende (sport)activiteiten gaan we contact leggen met de inwoners van deze stad en met hen het evangelie delen in woord en daad.

Outreach in Israel

Israel is natuurlijk bekend als het land waar Jezus werd geboren en het volk dat Gods oogappel is. Toch zijn er in Israel veel mensen die Jezus niet persoonlijk kennen. Sport wordt door de christenen in Israel gezien als een geweldige manier om relatie te bouwen met mensen en het  Evangelie te delen. Sinds 2004 gaat daarom regelmatig een team Nederlandse AiA-ers naar Israel om daar kerken te dienen en helpen in hun ministry.

Verschil maken @strand, @daklozen en verslaafden, @kinderopvangcentrum

De outreaches in Israel staan in het teken van het dienen van Dugit Ministries in Tel Aviv. We willen hen bemoedigen en helpen om hun ministry te versterken. Alle activiteiten die wij met het team ondernemen sluiten aan bij wat deze ministry aan het doen is – zij zullen hierop voortbouwen.

Iedere avond spelen we volleybal, voet(volley)bal en basketbal en fitness op het strand. Via deze sporten leggen we contact met de inwoners van Tel Aviv en delen het evangelie in woord en daad. In de middagen gaan we naar daklozen en drugsverslaafden om hen eten en drinken te geven, hen te bemoedigen en voor hen te bidden. Daarnaast ben zijn we een aantal middagen werkzaam in het Holland Centrum. Dit is een kinder zorg- en opvangcentrum voor mindervalide kinderen waar we praktische hulp en opknapwerkzaamheden gaan doen.

 

Bekijk alle
15-03-2020 | 12:29 Aan: Outreach Israël Jasmijn Mooie missie jasmijn. Gezegende tijd daar
05-03-2020 | 21:39 Aan: Outreach Israël Jasmijn Super dat je dit gaat doen Jasmijn!
04-03-2020 | 15:49 Aan: Send Suzanne to Israel
01-03-2020 | 22:41 Aan: Outreach Israël Jasmijn
29-02-2020 | 17:13 Aan: Outreach Israël Jasmijn Mooi dat je je hiervoor wilt gaan inzetten Jasmijn! 👍🏻☺ Veel zegen op je werk maar óók lekker genieten! 😎 Liefs, Aad & Ingrid.